Luk Alloo gaat dit najaar live én volgt de verkeerspolitie bij VTM

Alloo bij de Verkeerspolitie - © DPG MediaAlloo bij de Verkeerspolitie - © DPG MediaAlloo bij de Verkeerspolitie - © DPG Media

Luk Alloo wordt vanaf september de vliegende reporter bij VTM. In Alloo Live zal hij overal in Vlaanderen opduiken en belt hij willekeurig aan bij mensen thuis of gaat hij een gesprek aan in een café of op een pleintje. Extra spannend: alles wordt rechtstreeks uitgezonden op antenne.

Het is een droom die Alloo al jaren wil realiseren en die nu technisch eindelijk haalbaar is. Verbindingen met dure straalwagens zijn niet meer nodig, dankzij de moderne digitale techniek kan alles draadloos.

“Het is de bedoeling dat ik elke week helemaal live en zonder technische poespas op antenne ga. Zonder enige voorbereiding zal ik telkens zomaar ergens opduiken. Het is puur avontuur, maar wel mijn stoutste droom om écht als Kuifje van VTM de vliegende reporter te mogen zijn.”

Luk Alloo

Na zes seizoenen bij de wegpolitie brengt hij ook de nieuwe reeks Alloo bij de Verkeerspolitie. Daarin volgt hij deze keer enkele eenheden van de Vlaamse verkeerspolitie.

Bron: HLN

Lees ook: Ontdek het najaar van jouw favoriete televisiezender

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.