Luk Alloo gaat Live: “What you see is what you get”

ByLisa Paulussen

8 september 2021 , ,
Luk Alloo in Alloo Live, dit najaar op VTM - © DPG MediaLuk Alloo in Alloo Live, dit najaar op VTM - © DPG MediaLuk Alloo in Alloo Live, dit najaar op VTM - © DPG Media

Waar duikt Luk Alloo op en welke indringende verhalen kan hij daar rapen? Dat komen kijkers vanaf morgen, 9 september 2021 om 21.45 uur bij VTM, te weten in het gloednieuwe programma Alloo Live.

De bekendste reportagemaker van Vlaanderen trekt er elke donderdagavond op uit om live reportages te maken vanuit een willekeurige straat in Vlaanderen. Luk gaat op pad zonder voorbereiding en laat zich in alle vrijheid volledig leiden door het toeval. Zo zal hij willekeurig aanbellen bij mensen thuis, gaat hij in gesprek met toevallige voorbijgangers of slaat hij een praatje met wildvreemden in de kroeg of supermarkt. Extra spannend is dat alles live gebeurt, op het moment zélf en rechtstreeks te volgen bij VTM. Een unicum in Vlaanderen. Schuilt er achter elke deur écht een verhaal? 

Van dit programma droom ik al 20 jaar. Technisch hebben we alles uitgetest en het kan nu eindelijk. Waar we vroeger filmden, monteerden en de beelden pas na enkele maanden werden uitgezonden, doe ik nu alles live. What you see is what you get. Vlaanderen zal nu écht weten waar ik elke donderdagavond uithang.” 

Luk Alloo

Bekijk hier de trailer van Alloo Live:

Alloo Live, vanaf donderdag 9 september 2021 om 21.45 uur bij VTM.

Lees ook: Luk Alloo gaat dit najaar live én volgt de verkeerspolitie bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.