Maak kennis met nieuwkomer Laetitia Janssens in Milo

ByLisa Paulussen

29 december 2023 ,
Foto: VTM

Vanaf 5 januari is Vlaanderen weer aan de buis gekluisterd voor een nieuwe telenovelle: ‘Milo’. Hierin zien we Camille die als jong meisje haar droom om zangeres te worden wil waarmaken.

In de reeks zien we niet alleen veel gekende namen opduiken, maar ook enkele nieuwe namen, zoals Laetitia Janssens. Zij speelt Fran Cools.

Fran is een knappe, talentvolle zangeres. Ze heeft echter veel last van keuzestress en legt beslissingen graag bij anderen. Fran is meer de afwachtende dan de doener. Ze is kwetsbaar, maar houdt zich sterk. Dat schept een band met Milo (Camille), die net zo is. Fran heeft een relatie met Liam (Mathias Mesmans) en die wil ze alle kansen geven. Ook al weet ze dat hij zijn wilde haren nog niet kwijt is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.