Marie Verhulst kijkt uit naar de Kerstshows met Samson

Foto: VRT

Traditiegetrouw zijn de laatste maanden van het jaar vooral gevuld met hard werken voor Samson-baasje Marie Verhulst. Zo is het derde album van ‘Samson & Marie’ net uit, net als de single ‘Bibberlip, met een videoclip helemaal in wintersfeer.

“Liefst van al zou ik nu al mijn kerstboom zetten, maar ik ben de komende weken amper thuis”, aldus Marie in Dag Allemaal. “Eerst hebben we de ‘Grote Sinterklaasshows’ in het Sportpaleis, en dan beginnen we te repeteren voor de ‘Samson & Marie-Kersthows’ in de kerstvakantie”, legt ze uit.

“Ik heb zelf zoveel mooie herinneringen aan de Samson & Gert-Kerstshows die ik meemaakte als kind”, voegt ze daaraan toe. “Dan gingen wij met papa mee naar de Elisabethzaal om te kijken. Veel van mijn vriendinnetjes dansten toen ook in het Samsonballet. Dus voor mij was dat altijd een fijne, warme periode, vrienden en familie bij elkaar. En ik ben heel blij dat we die traditie nu kunnen voortzetten”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.