Quantcast
EntertainmentVoorjaar 2021

Mathias Coppens presenteert gloednieuwe VTM-quiz De Omgekeerde Wereld

Vanaf maandag 12 april pakt VTM uit met een gloednieuwe dagelijkse quiz: De Omgekeerde Wereld. Quizmaster van dienst Mathias Coppens zet de wereld op zijn kop. Veertig BV’s kregen al enkele vragen voorgeschoteld. Twee onbekende duo’s moeten aan de hand van amusante quizvragen en verrassende filmpjes de kennis van de BV’s inschatten. Onder andere Sergio Quisquater, Sam Gooris en Philippe Geubels hebben hun kennis getest.

In De Omgekeerde Wereld ontvangt Mathias Coppens vanaf maandag 12 april op maandag en dinsdag telkens twee onbekende duo’s. Zij spelen een quiz met vragen die vijf Bekende Vlamingen al hebben beantwoord. De duo’s moeten inschatten wat de BV’s geantwoord hebben en hoe slim ze zijn. Op woensdag keren de twee beste duo’s van de week terug voor een ticket in de halve finale. Het duo dat na een spannende afvalrace van acht weken de grote finale bereikt, maakt kans op 10.000 euro extra bovenop het reeds gesprokkelde prijzengeld.

“’Ik ben bijzonder blij dat ik de kans krijg om deze quiz in goede banen te leiden. Ik zag mezelf nooit als een echte quizmaster, maar bij De Omgekeerde Wereld klopt het plaatje helemaal voor mij, het originele format sprak me echt aan. Het is de enige quiz die al gespeeld is op voorhand, het is aan de kandidaten om in te schatten welke Bekende Vlamingen het juiste antwoord kennen op welke vragen. Ik hoop alvast dat de kijkers zich minstens even erg zullen amuseren als ikzelf!’”

Mathias Coppens

De Omgekeerde Wereld: vanaf 12 april 2021 op maandag, dinsdag en woensdag om 21.40 uur op VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten