Mathias Mesmans nieuw idool in wording

ByMudoo

5 februari 2024
Foto: VTM

Tussen bekende namen als Camille Dhont, Karen Damen, Karlijn Sileghem en Sieg De Doncker doet de naam van Mathias Mesmans misschien niet meteen een belletje rinkelen. Nochtans speelt hij de mannelijke hoofdrol van popster Liam in de gloednieuwe VTM-telenovelle ‘Milo’. Hoog tijd dus voor een uitgebreide kennismaking, vond TV Familie.

Tijdens het gesprek vertelt Mathias dat hij destijds best zenuwachtig was voor zijn auditie. “Want ik wist dat ze iemand zochten voor de rol van ‘de grote popster’. Dat zijn natuurlijk grote schoenen om te vullen. En het was meteen een auditie met acteren, dansen én zingen. Best stressy om daar dan je ding te doen en jezelf bloot te geven voor de producenten én Camille”, zegt hij.

“Met het acteren en zeker het dansen was ik het meest vertrouwd. Om te zingen had ik geen schrik, maar ik had er wel het meeste zenuwen voor”, gaat Mathias verder. Ik heb als tiener nog in musicals gespeeld, maar dat was ook al jaren geleden”, legt hij uit. “En het is leuk om die drie passies te kunnen combineren in één rol, maar het maakt het er natuurlijk niet makkelijker op”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo