Met deze celebrity wil ‘Stukken van Mensen’-expert weleens een deal sluiten

Foto: Play4

In ‘Stukken van Mensen’ op Play4 kreeg vintage kunstkenner Yves Chung al heel wat bekend volk over de vloer waarvan hij een of ander waardevol voorwerp wou kopen. Maar met welke internationale celebrity zou hij weleens een deal willen sluiten?

Dat vertelt Yves in Story.

“Met Jessica Alba misschien”, zegt hij. “Ik heb namelijk al zolang als ik me kan herinneren een boon voor haar. Het lijkt me een heel toffe madam. Met haar zou ik weleens willen onderhandelen”, lacht Yves.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.