Michel Van den Brande brengt nieuwe single uit

Foto: Mudoo.be

Michel Van den Brande is iemand die van alle markten thuis is. Recent heeft de ondernemer een nieuwe single ingezongen en dat deed hij opnieuw met Dennie Damaro. De twee bundelden eerder ook al een aantal keer de krachten en die samenwerking resulteert nu in de single ‘Gewoon anders zijn’. “We hebben dat nummer gemaakt met de bewoners van ‘De Steiger’ en de opbrengst gaat naar mensen met een beperking”, klinkt het.

De release is voorzien op vrijdag 8 september aanstaande.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.