Michel Van den Brande en Marie-Anne De Nil verzoenen zich

Foto: Mudoo.be

Het lijkt een klein wonder, maar toch zijn stellingenbouwer Michel Van den Brande en ‘paardenvleeskoningin’ Marie-Anne De Nil beiden te zien in ‘The Sky Is The Limit All Stars’ op Play4. Nochtans had Michel in een Facebookpost gezworen zich terug te trekken uit het programma “als die dikkenek met haar saucissen” ook zou meedoen.

Maar zie, tijdens de persvisie van het programma is Dag Allemaal er toch in geslaagd beide hoofdrolspelers en kemphanen samen te brengen voor een dubbelgesprek. En wat blijkt? De onderlinge plooien zijn inmiddels toch weer glad gestreken. Michel legt uit waar het precies misgelopen is tussen hen destijds.

“Ik denk dat ik me wat tekortgedaan voelde”, steekt Michel van wal. “Ik had Marie-Anne voorgesteld aan Peter Boeckx van ‘The Sky Is The Limit”. Ik vond dat ze mij daarvoor wat erkenning mocht geven. Dus toen ik wou langsgaan op een beurs en hoorde dat ze mij daar liever niet zag, is er in mijn hoofd een plomb gesprongen”, zegt hij. “En ik weet dat als Michel emotioneel is, hij hard uit de hoek kan komen”, reageert Marie-Anne De Nil. “Maar ik ben daar nooit op ingegaan. Het leven is veel te kort om ruzie te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.