Michel Van den Brande: “Ik ben een attractie”

Foto: Mudoo.be

De afgelopen maanden waren allesbehalve makkelijk voor ‘The Sky Is The Limit’-ster Michel Van den Brande. Niet alleen moest hij geopereerd worden nadat hij voor de tweede keer getroffen werd door een bekende slepende ziekte, hij werd ook nog eens geconfronteerd met oplichting door een ex-werknemer.

Maar ondanks dat alles blijft Michel z’n joie de vivre behouden, zo zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik ben én blijf een sociale mens. Daar veranderen mijn persoonlijke problemen niets aan. Aan de kust, waar ik woon, ben ik een attractie”, lacht hij. “Telkens wanneer ik buitenkom, willen mensen met mij op de foto.”

Over waarom hij zo populair is, heeft Michel zo zijn idee: “Dat komt omdat ik het hart op de tong heb. Twee keer nadenken voor ik iets zeg? Vergeet het, zo zit ik niet in elkaar. Niet in het dagelijkse leven, en niet op sociale media”, klinkt het. “Ik heb 46.000 fans op Facebook, en die krijgen ook de ongefilterde versie. Mijn vriendin Sofie heeft me op veel vlakken getemd, maar daar is het haar nog steeds niet gelukt”, grinnikt Michel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.