Michel Van den Brande werkt aan gezondheid

Foto: Mudoo.be

Het valt op, wie dezer dagen Kontrimo-baas Michel van den Brande tegen het lijf loopt, heeft letterlijk minder lijf om tegenaan te botsen. Michel is namelijk flink vermagerd: al zo’n dertien kilo. En dat heeft niks te maken met de financiële malaise waar hij doormoet, nadat een ex-werknemer zijn bedrijf zou opgelicht hebben.

Het laatste half jaar werkt Michel immers bewust aan zijn gezondheid, zo lezen we in Het Laatste Nieuws. Zo beweegt hij meer, op expliciete vraag van zijn dokter. “Mijn suiker stond te hoog. Dus in plaats van alles te laten brengen naar mijn bureau, ga ik nu zelf dingen halen in mijn bedrijf”, zegt Michel. “En ik ben ondertussen ook al dertien kilo afgevallen, in combinatie met Ozempic.”

“Ik zou meer kunnen vermageren als ik ook op mijn eten let, maar dat heb ik er niet voor over. Een mens mag iets hebben, denk ik dan. Zeker nadat ze mij enkele maanden geleden ook nog eens geopereerd hebben voor een slepende ziekte aan de huid”, meent hij. “Da’s al de tweede keer dat ik met die smerige ziekte te maken kreeg. Alles is onder controle nu, maar ik heb schrik gehad”, moet de anders zo stoere Van den Brande toegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.