MNM-dj Kawtar Ehlalouch was erg onzeker als tiener

ByLisa Paulussen

13 februari 2024
Foto: VRT

MNM-dj Kawtar Ehlalouch was erg onzeker als tiener, zo vertelt ze in een gesprek met Humo. Als 15-jarige had ze dan ook het gevoel dat ze niks kon, zo blijkt. “Die onzekerheid zat sowieso al in mij. Ik was onzeker over alles: hoe ik eruitzag, hoe ik me moest gedragen”, vertelt Kawtar.

“Mijn 15-jarige ik had nooit geloofd dat ik vandaag op de radio zou durven te komen. Ik heb mezelf altijd heel erg onderschat. Maar als je je klein voelt, ga je je op den duur ook zo gedragen”, denkt ze.

“Ik kreeg onlangs nog een bericht van een oud-leerkracht: ‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet in jou had gezien, toen je hier in het zesde middelbaar afzwaaide.’ Voor mij was dat het bewijs: het zat niet in mijn hoofd, zo zagen anderen mij ook”, aldus de radiopresentatrice. “Maar ik ben blij dat ik eruit ben gegroeid. Ik ben me nog altijd heel erg bewust van de ander, maar ik voel me al veel minder klein”, besluit Kawtar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.