MNM zet jong talent in de kijker met Student Late Night en MNM Party Weekend

MNM - © VRTMNM - © VRTMNM - © VRT

Jong talent boven op MNM, want voor het negende jaar rij mogen radiostudenten van zes Vlaamse hogescholen radio maken op MNM in Student Late Night. Daarnaast gaat op vrijdagavond 25 februari MNM Party Weekend van start met een diverse line-up vol jong talent.

Vanaf maandag 28 februari krijgen radiostudenten van zes Vlaamse hogescholen de kans om hun eerste stappen op de nationale radio te zetten in Student Late Night. Ze volgen allemaal een mediaopleiding aan één van de deelnemende hogescholen: AP Hogeschool (Antwerpen), Howest (Kortrijk), Hogeschool PXL (Hasselt), Arteveldehogeschool (Gent), RITCS School of Arts (Brussel) en Thomas More (Mechelen).

Student Late Night wordt tijdens de Krokusvakantie van maandag 28 februari tot en met zaterdag 5 maart tussen 22.00 en 23.00 uur uitgezonden op MNM. Dankzij het project konden onder anderen MNM-dj’s Dorianne Aussems, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave aan de slag op MNM.

Ontdek hieronder wanneer welke hogeschool te horen is op MNM:

  • Maandag 28 februari: RITCS Brussel
  • Dinsdag 1 maart: Howest Kortrijk
  • Woensdag 2 maart: Artevelde Gent
  • Donderdag 3 maart: PXL Hasselt
  • Vrijdag 4 maart: Thomas More Mechelen
  • Zaterdag 5 maart: AP Antwerpen

Voor de studenten het beste van zichzelf geven in Student Late Night is het dit weekend MNM Party Weekend op MNM met een diverse line-up. Regi trapt het feest af op vrijdag 25 februari om 16.00 uur gevolgd door een line-up vol jong talent met onder anderen: Henri PFR, Lost Frequencies, De Bromeo’s, Lady S, DJ Licious, Nina Black, Voltage, Yves V en Omdat Het Kan Soundsystem.

Elke dj speelt een set van een uur die live te volgen is op MNM, in de MNM-app en op VRT NU.

Ontdek de volledige line-up op MNM.be.

MNM Party Weekend, van vrijdag 25 februari 2022 16.00 uur tot zondag 27 februari 2022 20.00 uur op MNM, in de MNM-app en op VRT NU.
Student Late Night, van maandag 28 februari tot en met zaterdag 5 maart op MNM en in de MNM-app.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.