Na ‘Familie’ is Karen Damen ook te zien in ‘Milo’

ByLisa Paulussen

4 januari 2024 ,
Foto: VTM

Morgen is het eindelijk zover, de dag waarop alle fans van Camille en telenovelles hebben naar uitgekeken: de dag waarop ‘Milo’ eindelijk op televisie te zien zal zijn.

Maar ook de fans van K3 zullen aan het scherm gekluisterd zijn, want niemand minder dan Karen Damen speelt de rol van Maud, de mama van een schoolvriendin van Milo.

Maud is de moeder van Robyn (Antje De Rop) en Victorine (Luka De Baets). Ze is een harde tante en wil haar twee dochters koste wat het kost aan de top van de showbizz brengen. Maar daarvoor heeft ze Milo nodig. Maud gaat over lijken en zal er alles aan doen om het succes van haar dochters te verzilveren. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.