Quantcast
Televisie

Nathalie en Dennis als laatste koppel ‘Blind Getrouwd’

In ‘Blind Getrouwd’ zagen we al hoe Hanne (31) & Davy (33), Candice (31) & Marijn (36) en Veerle (56) & Sven (50) elkaar voor het eerst zagen en meteen in het huwelijksbootje zijn gestapt. Vanavond was het ook nog de beurt aan Nathalie (33) & Dennis (34) om hun jawoord te geven.

Het hart van Nathalie moet een vreugdesprongetje hebben gemaakt toen ze Dennis met zijn 1m95 in de trouwzaal zag staan. Hiermee is alvast voldaan aan één heel belangrijk criterium: Nathalie kan letterlijk opkijken naar haar man. Ze begint vol ongeduld aan het ‘Blind Getrouwd’-avontuur.

“Ik kan je zeggen dat ik ongelooflijk uitkijk naar ons verhaal en dat ik er alles aan zal doen om er een succesverhaal van te maken. Hier staan we dan op bladzijde één van ons verhaal dat hopelijk uitgroeit tot een dik boek.” 

Nathalie Rots (33)

Dennis werd bij de eerste aanblik van zijn bruid meteen van z’n sokken geblazen. Dat zorgde er ook voor dat hij tijdens het uitspreken van de huwelijksgeloften volledig z’n kluts kwijt raakte.

Huwelijksfeest overschaduwd

‘Bompa Rots’ werd tijdens het avondfeest met hartproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij heeft zijn kleindochter en haar man wel flink laten schrikken. “Een stevige surprise act”, zuchtte Nathalie. “Maar dat moet hij niet meer doen.”

Er werd 8 keer ja gezegd en 4 keer een openingsdans ingezet. De trouwpartijen zijn achter de rug en de koppels zijn vertrokken op honeymoon naar Kreta. 

Hoe het de koppels verder vergaat onder de Kretenzische zon zie je in aflevering vier van ‘Blind Getrouwd’, op zondag 7 maart 2021 om 19.55 uur bij VTM.

De afleveringen van ‘Blind Getrouwd’ kan je ook herbekijken via VTM GO.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten