Nathalie Meskens gaat mobiele toiletten te lijf in De Vuilste Jobs VIPS

Nathalie Meskens in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG MediaNathalie Meskens in De Vuilste Jobs VIPS - © DPG MediaNathalie Meskens, De Vuilste Jobs VIPS

In de derde aflevering van De Vuilste Jobs VIPS op VTM GO gaat actrice en VTM-gezicht Nathalie Meskens mee op stap met cleaner Willy, die al 20 jaar mobiele toiletten reinigt.

Nathalie steekt de handen ferm uit de mouwen en als een topteam halen ze samen de toiletten leeg, spuiten ze ze proper en werken ze het geheel af met een magisch sopje. Willy is niet vies van een grapje en verrast Nathalie op het einde van de dag met een stinkende prank

Antwerpse vuilnisophalers tijdens hun nachtelijke ronde

In de derde aflevering van De Vuilste Jobs van Vlaanderen duikt VTM 2 de nacht in met Johan en Gianni, twee vuilnismannen bij de stad Antwerpen.

Hun shift is 7 kilometer lang en de zwaarste van ’t stad. Met z’n tweeën trekken deze special forces van de Antwerpse vuilkar er elke nacht op uit. Wekelijks halen zij zo’n 60 ton afval op. Papier, karton en restafval, maar helaas ook wel eens slachtafval, schapenkoppen en zelfs… een revolver.

Huizencleaner Ronny en zijn collega Stefaan maken in Denderleeuw een zwaar vervuilde én vernielde woning leeg. De drugsverslaafde huurster werd samen met haar kinderen uit het huis gezet nadat ze er een zware explosie veroorzaakte. Een schrijnende situatie, maar Ronny gaat er tegenaan zoals hij dat al vijftig jaar doet: recht door zee, niet lullen, containers vullen.

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 18 januari 2022 om 21.45 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.
De Vuilste Jobs VIPS is gelijktijdig om 21.45 uur exclusief te zien op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.