Quantcast
EntertainmentZomer 2021

Nieuw seizoen van Het Rad start op 2 augustus met nieuwe bekende letterzetters

Op maandag 2 augustus gaat de prijzenwinkel van Het Rad opnieuw open. In het nieuwe seizoen wordt Peter Van de Veire bijgestaan door enkele nieuwe bekende letterzetters. Onder anderen Willy Sommers & Christoff, Willy Naessens & zijn Marie-Jeanne en James Cooke & Dorian Liveyns zullen de letters omdraaien.

Leuke puzzels, droomprijzen, bekende letterzetters en vooral veel plezier, zijn de gekende ingrediënten van het nieuwe seizoen van Het Rad. De Mispoes komt ook opnieuw aanbod en is dit seizoen zelfs populair bij de kandidaten. Daarnaast is Wim Opbrouck is ook terug van de partij als stem van de prijzenwinkel.

In het nieuwe seizoen krijgen we enkele nieuwe letterzetters te zien, waaronder ook enkele duo’s: Willy Sommers & Christoff, Willy Naessens & Marie-Jeanne, James Cooke & Dorian, Gordon, Jacky LafonViktor VerhulstKim Van OncenLennart van De MolMargriet HermansAmelie AlbrechtMetejoorJani KazaltzisMiss België Kedist DeltourSam GoorisJoni Ceusters en Jaap Reesema.

Gouden puzzel

Nieuw dit seizoen is dat in elke uitzending één gouden letter zit verstopt en alle gouden letters vormen samen een gouden puzzel. De gouden puzzel bestaat achttien letters en is gekozen door Herman Brusselmans. Als je elke dag de gouden letter ontdekt en de bijhorende puzzel oplost, dan maak je kans op een mooie reis naar Curaçao.

Het seizoen eindigt met drie back-to-school specials om de zomer uit te wuiven. Alle drie de specials staan in het teken van de terugkeer naar school. Zo is er een aflevering met leerkrachten, studenten en met ouder-kind duo’s.

Het Rad: vanaf maandag 2 augustus 2021, van maandag tot donderdag om 21.25 uur op Play4.

Toon meer

Gerelateerde berichten