Nieuwe Big Brother-stem krijgt ondertiteling na klachten van kijkers

Big Brother 2022 - © SBS Belgium/Endemol Nederland, Wesley de WitBig Brother 2022 - © SBS Belgium/Endemol Nederland, Wesley de WitBig Brother 2022 - © SBS Belgium/Endemol Nederland, Wesley de Wit

De nieuwe stem van Big Brother zorgde tijdens de openingsaflevering voor heel wat ophef bij de kijkers. Op Twitter regende het tweets dat de stem onverstaanbaar zou zijn. Play4 en de Nederlandse zender RTL grijpen in en zorgen voor ondertiteling.

Een nieuw seizoen, een nieuwe stem, maar de wisseling van stem is de kijker niet ontgaan. De nieuwe Nederlandse stem werd niet goed onthaald bij het publiek en was volgens SBS Belgium en RTL onverstaanbaar door een technische fout. In afwachting van een oplossing wordt de stem ondertiteld, zodat het programma zo goed mogelijk te volgen is.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Lees ook: Big Brother: Twee nieuwe bewoners kiezen vanuit datacenter wie er eerst naar huis moet

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.