Quantcast
FictieZomer 2021

Nieuwe docufictiereeks De Redders met Julie Vermeire, vanaf 2 augustus op Play4

Julie Vermeire maakt deel uit van de cast van de nieuwe docufictiereeks De Redders. De cast kreeg een pittige reddersopleiding en de fictieve redderspost staat opgesteld op het strand van Oostende-Mariakerke. De Redders is vanaf maandag 2 augustus, elke maandag tot donderdag te zien op Play4.

Elke dag staat het team van redders klaar om vakantiegangers uit moeilijke situaties te redden op het strand of op zee. Een verloren gelopen kind, een zwemmer in nood of een kwallenbeet. Al deze situaties komen voor en leiden soms tot spectaculair reddingswerk. Daarnaast is ook het liefdesleven van het team minstens even spannend dan hun job als redder. De volledige cast van de reeks bestaat uit: Julie Vermeire, Silvio Migliore, Kato Haes, Joni Ceusters, Charlotte Goyvaerts en Laurins Dursin.

“We willen Oostende – Mariakerke verder ontwikkelen tot het meest familievriendelijke strand van de Vlaamse kust. Deze reeks past helemaal in dit plan. Onze kustredders spreken sowieso tot verbeelding van heel wat kinderen. Dankzij deze nieuwe reeks kunnen we zowel de redders als Oostende – Mariakerke extra in de kijker zetten. Tegelijkertijd kunnen we ook in samenwerking met de Oostendse reddingsdienst een educatief luik ontwikkelen om bezoekers bewust te maken van de gevaren van de zee en het strand.”

Burgemeester Bart Tommelein

Ontdek hieronder de cast en hun fictieve personages:

Julie Vermeire – redder June

Julie Vermeire kruipt in de huid van de 23- jarige uitbundige June. June draagt het hart op de tong en is een echte flapuit. Ze zit vaak op haar smartphone en is heel actief op verschillende sociale media. June zit in haar vierde jaar geneeskunde en is ook verzot op kinderen en dieren.

Silvio Migliore – redder Nino

De 24-jarige redder Nino wordt vertolkt door de creatieve Antwerpenaar Silvio Migliore. Nino leeft in het moment en heeft Italiaans- Servische roots. Hij kan heel goed koken en legt zijn vrienden dan ook graag in de watten met lekker eten. Daarnaast speelt zijn familie een belangrijke rol in zijn leven. Hij is ook altijd te vinden voor een grapje en neemt niets in het leven echt heel serieus. Nino houdt van een feestje en is een paar keer per week actief als DJ Nino Cappuccino.

Kato Haes – redder Robin

Musicalactrice Kato Haes, speelt de 19-jarige ambitieuze en zelfzekere Robin. Ze flirt graag met mannen en gedraagt zich soms ook als een echte dramaqueen. Ze volgt een theateropleiding en wil graag een bekende actrice worden. Haar vakantiejob als redder doet ze vooral om in conditie te blijven en een kleurtje te pakken.

Joni Ceusters – redder Daan

Het 24-jarige competitiebeest Daan, heeft een passie voor alles wat met sport, zee en water te maken heeft. Doorheen het jaar is hij leerkracht L.O., maar tijdens de zomermaanden houdt hij een oogje in het zeil aan de kust. Hij volgt de regels nauwkeurig op, maar in zijn vrije tijd maakt hij het graag eens te bont, zolang zijn trainingsschema niet in gedrang komt. Daan wordt gespeeld door de sportieve Joni Ceusters, die we kennen van Kamp Waes.

Charlotte Goyvaerts – redder Elisabeth

De 29-jarige redder Elisabeth is een beetje de mama van de bende, iedereen kan bij haar terecht. Naast haar job als redder, heeft ze verschillende hobby’s en passies, zoals: yoga en life-coaching. Ze ziet altijd in iedereen het goede en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Charlotte Goyvaerts kruipt in de huid van personage Elisabeth. Charlotte combineert acteren met fulltime modellenwerk in binnen- en buitenland.

Laurins Dursin – postoverste Noah

De 32-jarige Noah is de oudste van de groep. Hij is een verdoken romanticus met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurliefhebber. Zijn grootste passie is surfen. De mysterieuze, joviale West-Vlaming werkt als postoverste en weet altijd kalm te blijven in noodsituaties.

Noah wordt gespeeld door Laurins Durin, die samen Julie Vermeire een koppel vormt. Laurins is gepassioneerd door entertainment, piano en dans en deed enkele jaren geleden mee aan So You Think You Can Dance.

De Redders: vanaf maandag 2 augustus 2021, van maandag tot donderdag om 19.55 uur op Play4 en op Goplay.

Toon meer

Gerelateerde berichten