Quantcast
Najaar 2021Streamz

Nieuwe docureeks over online platform OnlyFans dit najaar op Streamz

Vanaf dit najaar is de nieuwe docureeks OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid, te zien op Streamz. De vierdelige docureeks geeft een inkijk in de wereld van het online platform, waarop onder andere influencers weinig verhullende beelden publiceren tegen een betalend maandelijks abonnement. De reeks wordt geregisseerd door documentairemaker Cheeru Mampaey.

Het social mediakanaal OnlyFans ontstond in 2016 als een online platform, waar artiesten exclusieve content tegen betaling van een maandelijks abonnement konden aanbieden aan hun fans. Ondertussen staat de website vooral bekend om de weinig verhullende beelden die makers publiceren. Op die manier proberen mannen en vrouwen bij te verdienen door content te posten op het platform. Vragen als: Waarom kiezen ze ervoor om zichzelf bloot te geven tegen betaling en hoeveel verdienen ze er mee, komen aanbod.

“Toen ik pas over OnlyFans hoorde, was ik direct gefascineerd en ik wilde vooral uitzoeken wat de makers drijft om te kiezen voor deze content te verkopen op dit platform.” 

Regisseur & documentairemaker Cheeru Mampaey

De cast bestaat uit: realityster en influencer Jamecia Baker (Ex on the beach), realityster en influencer Yana Daems (Temptation Island), realityster en influencer Megan Desaever (Temptation Island), het koppel Jonie & Aaron, die 7 jaar samen zijn en stopten met hun werk om zich toe te leggen op OnlyFans, model en studente boekhouding Zoë Coeckaerts, porno producente Elise Van Vlaanderen, fulltime OnlyFans content creator Lina Roselina, kapper Steve / Fabio Godi en fulltime OnlyFans content Shauni Wille / Riley Eden.

De docureeks is een productie van Het Konijn in samenwerking met Streamz.

OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid, dit najaar op Streamz.

Toon meer

Gerelateerde berichten