Nonkel Jef is overleden

Foto: VTM

Het is even schrikken op deze vrijdagochtend want niemand minder dan Nonkel Jef-acteur Ivo Pauwels is onverwachts overleden. Hij werd 85 jaar.

Zijn echtgenote Diana wist het volgende te vertellen aan Het Laatste Nieuws: “Ivo is gisteravond met hartproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Hij is nog geopereerd, maar hij heeft het jammer genoeg niet gehaald.”

Enkele weken geleden stond Ivo nog in Dag Allemaal en vertelde hij enthousiast over zijn bekendheid en hoeveel mensen hem nog steeds herkenden. Hij stond regelmatig op de markt om merchandise van Nonkel Jef te verkopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.