Nostalgie pakt uit met Clouseaudag op 28 maart

© Nostalgie© Nostalgie© Nostalgie

Nostalgie roept maandag 28 maart uit tot Clouseaudag en dat is meteen ook het startschot voor de Beach Festival Week. Dat maakten Koen en Kris Wauters zelf bekend tijdens The Big 5 Vlaams, de afsluiter van een week muzikale toplijsten bij Nostalgie.

Koen en Kris Wauters brachten op vrijdag 25 maart hun nieuwe album Jonge Wolven uit en dat wordt gevierd met een grote muzikale hommage op Nostalgie. Zo wordt maandag 28 maart uitgeroepen tot Clouseaudag en komt hun nieuwe album met persoonlijke anekdotes de hele dag in de kijker staan.

Clouseaudag vormt daarmee het startschot van de Beach Festival Week bij Nostalgie die dit jaar volledig in het teken staat van het zomerfestival in Nieuwpoort. Koen en Kris zullen er live optreden en zijn alvast enthousiast: “Wij kijken ernaar uit om ons album voor te stellen bij Nostalgie, en nog meer om het live te spelen op het Beach Festival in Nieuwpoort!” 

Naast Clouseau zullen onder anderen De Kreuners, Bazart, Anouk en de Simple Minds optreden en tijdens de Beach Festival Week worden er nog meer namen aan het lijstje toegevoegd.

The Big 5 wordt vanavond feestelijk afgesloten door Dominique Crommen die van 18.00 tot 22.00 uur een speciale editie van Viva Vinyl presenteert waarin de vijf genres van The Big 5 centraal staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.