‘Onder Vuur’: Tom en Skippy doen een verrassende ontdekking

Louis Talpe in Onder vuur - © VRTLouis Talpe in Onder vuur - © VRTLouis Talpe in Onder vuur - © VRT

Aflevering 10 (reeks 2)

Terwijl Tom en Skippy een verrassende ontdekking doen over de reeks brandstichtingen, staat Patrick opnieuw voor een keuze die zijn familie dreigt te verscheuren. Dominique verzoent zich met haar vader en ook Nina gaat de confrontatie met haar verleden aan, terwijl ze haar relatie met Tom probeert te redden.

‘Onder Vuur’, vanavond om 20u55 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.