Quantcast
Streamz

Ontdek de trailer van OnlyFans: de naakte Vlaamse Waarheid

Streamz heeft de onthullende trailer bekendgemaakt van de docureeks OnlyFans: de naakte Vlaamse Waarheid. In de docureeks vertellen enkele influencers waarom ze met het platform begonnen en geven ze een inkijk in de content die ze publiceren. Naast de influencers komen ook enkele experts aan het woord, zoals: seksuoloog Wim Slabbinck, Lara Hallam en Hannes Coudenys.

Het platform OnlyFans bestaat al sinds 2016, maar de populariteit is toegenomen sinds het begin van de coronacrisis. Intussen staat OnlyFans vooral bekend om de weinig verhullende beelden die erop worden gepubliceerd. Overal ter wereld en dus ook in België proberen mannen en vrouwen geld te verdienen met de content die ze delen op OnlyFans.

Vooral influencers en realitysterren geven zichzelf letterlijk bloot aan hun fans doormiddel van het delen van intieme foto’s: “Toen ik pas over OnlyFans hoorde, was ik direct gefascineerd en wilde ik vooral uitzoeken wat de makers drijft om ervoor te kiezen om deze content te verkopen op dit platform”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De cast bestaat uit: realityster en influencer Jamecia Baker (Ex on the beach), realityster en influencer Yana Daems (Temptation Island), realityster en influencer Megan Desaever (Temptation Island), het koppel Jonie & Aaron, die 7 jaar samen zijn en stopten met hun werk om zich toe te leggen op OnlyFans, model en studente boekhouding Zoë Coeckaerts, porno producente Elise Van Vlaanderen, fulltime OnlyFans content creator Lina Roselina, kapper Steve / Fabio Godi en fulltime OnlyFans content Shauni Wille / Riley Eden.

OnlyFans is een productie van Het Konijn in samenwerking met Streamz. 

OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid, vanaf 4 oktober 2021 op Streamz.

Lees ook: Nieuwe docureeks over online platform OnlyFans dit najaar op Streamz

Toon meer

Gerelateerde berichten