Ook Julie Van den Steen slachtoffer van bodyshaming

Julie Van den Steen - © DPG MediaJulie Van den Steen - © DPG MediaJulie Van den Steen - © DPG Media

Hoewel heel wat Vlaamse mannen zonder twijfel – en al dan niet stiekem – een boontje hebben voor radio- en tv-presentatrice Julie Van den Steen, werd ook zij al het slachtoffer van bodyshaming. Vooral toen ze als speurder te zien was in het VTM-programma ‘The Masked Singer’.

“Toen ik in ‘The Masked Singer’ te zien was, werd er zoveel gezegd over mijn gezicht, mijn haar en mijn kleren”, aldus Julie Van den Steen in Dag Allemaal. “Soms was er zelfs meer te doen over hoe ik eruitzag dan over wie er in zo’n pak zat”, meent ze.

“Ik werd er zelfs over aangesproken door vreemden in de supermarkt. Heel onaangenaam”, verzekert Julie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.