Op de man af: Saartje Vandendriessche ziet af voor nieuw programma

Vandaag stond Saartje Vandendriessche met angszweet onderaan de oude kerncentrale van Kalkar (Duitsland) voor opnames van haar nieuwe programma Op de man af. Dat maakte ze zonet bekend via haar Twitterkanaal met de tweet:

Dit jaar wordt een jaar vol sportieve uitdagingen waar ik mij helemaal in kan uitleven en zeker als ik het tegen een man mag opnemen @een #opdemanaf

Bijhorende foto van Saartje die in de lucht bengelt, doet vermoeden dat ze dit jaar ver zal gaan voor haar programma. In Op de man af neemt Saartje het elke week op tegen een man in een sportieve uitdaging. Voor het programma had ze al zware trainingen en opnames voor de schaatsdiscipline “Crashed ice”, en oefent ze nu voor het klimmen. Saartje Vandendriessche:

“Het wordt een heerlijk jaar, met een hele rits uitdagingen waar ik echt voor uit m’n pijp moet komen, zowel mentaal als fysiek. Het is hard afzien, maar tegelijkertijd vind ik het geweldig. Ik wil tonen dat ik een uitdaging tegenover een man zeker aankan als vrouw.”

Van Saartjes gevaarlijke pogingen op het ijs kan je vanaf nu op syndicatie een video vinden via de titel Saartje oefent voor de schaatsdiscipline “Crashed ice”.

Op de man af is ten vroegste in 2018 te zien bij Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.