Opa van Big Brother-deelneemster Vera overleden

Vera krijgt slecht nieuws in Big Brother - © SBS BelgiumVera krijgt slecht nieuws in Big Brother - © SBS BelgiumVera, Big Brother

Droevig nieuws voor Big Brother-deelneemster Vera, want haar opa is overleden. Ze ontving het nieuws van Big Brother en Dimitri mocht ook even naar de andere kant van de muur gaan om haar te troosten.

De opa van Vera is overleden. Hij woonde in de Dominicaanse Republiek en wist niet dat Vera zou deelnemen aan Big Brother. Zijn overleden komt onverwachts en door de coronapandemie heeft ze hem al even niet kunnen zien en geen afscheid kunnen nemen.

Door ‘Break-up Week’ is het huis ook in twee delen verdeeld door een muur. Daardoor is Vera gescheiden van Dimitri, maar Big Brother geeft hem de kans om haar te kunnen troosten. Daarnaast krijgt ze ook veel steun van Kristof.

Het is niet het eerste overlijden van een naaste van een Big Brother-kandidaat dit seizoen, want naast Vera’s opa is ook eerder de vader van ex-deelneemster Kitty overleden.

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Lees ook: Vader van Big Brother-deelneemster Kitty Mager overleden

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.