Quantcast
Televisie

Openhartige getuigenissen van naturisten in Durf te vragen

In de vijfde aflevering van het derde seizoen van Durf te vragen stelt Siska Schoeters vragen aan naturisten. Hebben naturisten meer zin in seks omdat ze meer geprikkeld worden en Heeft naturisme je zelfvertrouwen een boost gegeven? Siska durft het allemaal te vragen.

Volgens peilingen van verschillende naturistenverenigingen neemt de interesse voor deze levensstijl jaar na jaar toe. Omdat veel mensen hier vragen bij hebben, geven elf getuigen een eerlijk antwoord.

Siska gaat naar goede gewoonte ook pad met enkele getuigen om zelf hun leefwereld te ontdekken en wat hen motiveert en raakt. Zo gaat ze op bezoek in het grootste recreatiedomein in Ossendrecht, waar mama Nancy met dochter Lenka en oma Tilly haar met open armen ontvangt. Daarnaast ontdekt ze in de B&B van Kris en Inge de meer rustige en ingetogen kant van het naturisme.

Durf te vragen is een programma van Roses are blue voor Eén.

Meer Durf te vragen

In Generation M bespreekt MNM elke woensdag samen met de luisteraars en enkele getuigen uit Durf te vragen de thema’s. Na sommige uitzendingen is er ook een Facebook Live van Eén waar kijkers vragen kunnen stellen aan de getuigen.

Durf te vragen, dinsdag 21 september 2021 om 20.35 uur op Eén.

Lees ook: Openhartige getuigenissen van mensen in armoede in Durf te vragen

Toon meer

Gerelateerde berichten