Quantcast
Fictie

Opnames van Dertigers seizoen 4 zijn gestart

Na drie succesvolle seizoenen zijn nu ook de opnames van het vierde seizoen van Dertigers van start gegaan. Enkele castleden – zoals Kim Van Oncen (Saartje), Evelien Van Hamme (Tinne), Yemi Oduwale (Elias) en Kristof Goffin (Alex) – deelden enkele beelden op Instagram vanop de set in de Ardennen.

Dertigers is een succesvolle reeks over de vriendengroep van Saartje, Pieter, Tinne, Bart, Nora, Alex en Elias op Eén. De eerste drie seizoenen konden rekenen op hoge kijkcijfers en nu wordt ook het vierde seizoen opgenomen. Zo poste Evelien Van Hamme enkele foto’s vanuit de Ardennen en toont Kim Van Oncen de aankomst van Yemi Oduwale en Kristof Goffin.

Het vierde seizoen zal zich dus opnieuw afspelen in de Ardennen en verdergaan op de lopende verhaallijnen van de vrienden. Blijven Saartje en Pieter gelukkig samen? Hoe loopt het af met Tinne en Steven en blijven zij en Bart nog vrienden? Zal Nora gehoor gegeven aan haar kinderwens of teruggaan naar Hans? En hoe gaat het verder met Elias, Alex en hun pleegkindje Renée? Dat komen we binnenkort allemaal te weten.

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen uitgezonden zal worden, maar je kan de eerste drie seizoenen alvast herbekijken via VRT NU.

Toon meer

Gerelateerde berichten