Quantcast
KijkcijfersTelevisie

Opnieuw kijkcijferrecord voor ‘The Masked Singer’

Afgelopen vrijdag keken ontzettend veel Vlamingen televisie. De aankondiging van de federale overheid van een nieuwe lockdown werd door meer dan 2,8 miljoen Vlamingen bekeken. Waarbij 1.699.000 mensen keken naar ‘Het Journaal’ en 1.116.000 naar ‘VTM Nieuws’. Het meest bekeken programma vrijdag was ‘The Masked Singer’ die opnieuw een record verbreekt.

© DPG MEDIA
The Masked Singer – © DPG Media

Op vrijdag zagen maar liefst 1.728.000 Vlamingen hoe suikerspin ontmaskerd werd in ‘The Masked Singer’. Hiermee is ‘The Masked Singer’ het best bekeken programma van VTM en stoot het voorganger ‘K3 Zoekt K3’ van de troon.

VTM kleurt je dag en in deze donkere tijden misschien nog meer dan anders. Met onze mix van informatie en entertainment schotelen we elke dag van de week een gevarieerd tv-menu voor en dat wordt duidelijk gesmaakt. In november gaan we helemaal op hetzelfde elan verder. Zo zijn er gloednieuwe titels als Ze Zeggen Dat en Cupido Ofzo, een reünie van Liefde voor Muziek speciaal voor Rode Neuzen Dag, nieuwe seizoenen van Wat een jaar, The Voice Senior en De Zonen van Van As, en zijn er drie matchen van de Rode Duivels. Maar eerst is er nog die langverwachte, misschien zelfs historische finale van The Masked Singer.

Maarten Janssen, channel manager VTM

Op zondag 1 november werd de herhaling van ‘The Masked Singer’ door nog eens 220.000 mensen bekeken. Dat brengt het totaal aantal kijkers op 1.948.000.

VTM heeft er met gemiddeld 28,9% marktaandeel (VVA 18-54) ook de beste maand oktober op zitten sinds 2002. Cijfers die aantonen dat de nood aan informatie en entertainment opnieuw zeer groot is, nu ons land in een tweede lockdown is en er meer mensen voor tv zitten.

Op vrijdag 6 november 2020 wordt de finale uitgezonden van ‘The Masked Singer’ en weten we wie de overige masked singers zijn.

Lees ook: Behind The Mask scoort op VTM GO

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten