Oudejaarsavond laat zijn sporen na in ‘Thuis’

ByLisa Paulussen

2 januari 2023 , ,
Foto: VRT

Ook in dit nieuwe jaar hebben we onze dagelijkse afspraak met ‘Thuis’. En daar staat ook dit jaar heel wat te gebeuren.

De oudejaarsavond in Bar Madam laat zijn sporen na. Waldek neemt per direct enkele dagen verlof. Lowie kan zijn bezorgdheid niet onder stoelen of banken steken en ook Rosa is bezorgd over Viv. Vince krijgt een mooi nieuwjaarscadeau.

‘Thuis’ vanavond om 20u15 op één.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.