Pech Onderweg: wegenwacht helpt fietser op schattenjacht

ByLisa Paulussen

30 november 2021 ,
Pech Onderweg - © DPG MediaPech Onderweg - © DPG MediaPech Onderweg - © DPG Media

In de tweede aflevering van Pech Onderweg zien we hoe de wegenwacht een dame helpt die werd aangereden en een elektrische fiets herstelt van iemand die op schattenjacht gaat.

Wegenwachter Anthony helpt een geschrokken dame die werd aangereden en biedt haar ook een luisterend oor. Daarnaast gaat een vrouw met de fiets op schattenjacht, maar haar fietscomputer heeft het begeven. Gelukkig schiet wegenwachter Christian haar te hulp.

Pech Onderweg, dinsdag 30 november 2021 om 23.00 uur bij VTM 2 en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.