Peter Van de Veire - © VRT - Sarah DaemsPeter Van de Veire - © VRT - Sarah DaemsPeter Van de Veire - © VRT - Sarah Daems

Peter Van de Veire wordt vandaag vijftig jaar en dat werd voor de gelegenheid gevierd met De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow Live Live vanuit het MAS. Honderd luisteraars mochten de Ochtendshow live meemaken en ook weerman Bram, verkeersanker Hajo Beeckman, zangeres Silke Mastbooms en Regi & Pauline waren aanwezig.

Het was een bijzondere ochtend voor Peter Van de Veire en voor de MNM-luisteraar, want Peter vierde zijn verjaardag live vanuit het MAS in het Antwerpen, samen met zijn sidekicks Kawtar en Wanne. Al drie jaar presenteren samen de Ochtendshow en ze verrasten Peter met live piano versie van Mag ik Dan bij Jou van Claudia De Breij.

“Het is zalig om eindelijk onze luisteraars eens live voor ons te hebben tijdens de show. Daarnaast ook heerlijk om Peter eindelijk eens te kunnen verrassen, aangezien hij normaal gezien niet zo voor verrassingen te vinden is. Daarom hebben we gekozen om één van zijn favoriete nummers te coveren voor hem.”

Kawtar & Wanne

Daarnaast kreeg hij ook verjaardagswensen van onder anderen: Hadise, Fien Germijns, Linde Merckpoel, Siska Schoeters, William Boeva, Wim Opbrouck, Erik Van Looy, Dimitri Vegas en Angèle.

Zijn dochter Jitske bracht ook nog een boodschap aan haar vader uit quarantaine:

Je bent nu 50. Doe er nog een paar jaar bij, want ik wil ooit je pamper kunnen verversen. Ik ben trots dat ik je dochter ben. Merci voor alles, dat je mijn papa bent, dat je er altijd bent geweest en voor de tweewekelijkse knipbeurt.”

Jitske Van de Veire

Ook Regi mocht niet ontbreken op het feestje. Hij bracht samen met Olivia live een eigen geschreven nummer:

“We hebben speciaal voor een halve eeuw Peter een nummer op zijn nog steeds strakke lijf geschreven. Het is een opzwepend nummer geworden over de brok energie die Peter is.  Met de breekbare stem van Olivia & de harde beats van mezelf denk ik dat we een mega glimlach op het gezicht van Peter kunnen toveren. Peter, Peter, Peter, met de jaren word je beter”

Regi

Als kers op de taart werd hij verrast door zijn vrouw Ilse en zijn zoontje Lex met een gepersonaliseerde verjaardagstaart.

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, elke ochtend van 6.00 tot 9.00 op MNM en in de MNM-app.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.