Quantcast
Televisie

Pistache in Oostende is laatste finalist van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem, Loïc Van Impe en Sofie Dumont hebben lang gewikt en gewogen en besloten vanavond dat Pistache van Deborah en Jasmina in Oostende het tweede finaleticket van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ verdiende.

De jury werd positief verrast door het menu, en het gebruik van seizoensgroenten en ingrediënten uit de streek waren absolute pluspunten. “Oh, my god, we zitten in de finale! Wie had dat ooit gedacht?”, klinkt het enthousiast bij de tweeling.

Pino en Claudia moeten de wedstrijd verlaten – © DPG MEDIA

“Moge de beste winnen, het is een spel”, zei Claudia sportief voor de uitslag bekend werd, maar de teleurstelling was enorm groot dat ze de finale nét niet haalden. Er vloeiden tranen, ook bij papa Pino: “We zijn heel blij voor jullie, echt. Aan de chefs zeg ik dank jullie wel allemaal, voor de feedback en de kans die we kregen.”

De finale tussen Deborah en Jasmina en Ayse en Lorenzo van Bar Nazar uit Mechelen vindt plaats op 3 december.

Deze aflevering van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten