Quantcast
Televisie

Play4 opent de Klopjacht

Play4 brengt vanaf maandag 18 oktober 2021 het razendspannende en gloednieuwe Klopjacht. In een zenuwslopend kat- en muisspel proberen 12 Vlamingen 17 dagen lang uit handen te blijven van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen met ervaring bij de politie, defensie en in de private sector.

Axel Daeseleire stuurt 12 kandidaten op de vlucht, en kijkt tegelijk mee over de schouders van het opsporingsteam.

“Het was een voorrecht om getuige te zijn van de zenuwslopende heksenjacht op de kandidaten. Ik stond niet alleen versteld van de vindingrijkheid van de voortvluchtige kandidaten, maar was even zeer onder de indruk van het speciaal voor het programma samengestelde speurdersteam. Het adrenalineniveau bij zowel speurders als voortvluchtigen was ongezien hoog en dat zal de kijker ongetwijfeld ook voelen.”

Axel Daeseleire

Louise en Rudy, Gianni en Stacey, Julie, Tom en Wies, Guilian, Thierry en Linne & Cifdine en Laid worden 17 dagen lang opgejaagd wild: wie slaagt erin uit handen van de topspeurders te blijven?

Bekijk hier de preview:

Guilian probeert te ontsnappen op één van de meest beveiligde plaatsen in België. Guilian is een kandidaat in het nieuwe programma Klopjacht. Hij moet zijn Klopjacht starten op zijn werkplek, de luchthaven van Zaventem. Daardoor komt hij al direct in het vizier van de speurders.

Het aftappen van telefoongesprekken, social media updates, bankkaarten traceren, het bekijken van bewakingscamerabeelden en internetactiviteiten in kaart brengen: een arsenaal aan middelen wordt ingezet om de voortvluchtigen in te rekenen.

Klopjacht, vanaf maandag 18 oktober 2021 om 20.35 uur op Play4.

Lees ook: Maak kennis met de 12 voortvluchtigen uit Klopjacht

Toon meer

Inte Moeyersons

Redactrice

Gerelateerde berichten