Poetsvrouw wordt begrafenisondernemer in Blind Gesprongen

Jessica in Blind Gesprongen - © DPG MediaJessica in Blind Gesprongen - © DPG MediaJessica, Blind Gesprongen

Vanaf vanavond maken vijf Vlamingen in Blind Gesprongen een carrièreswitch die hun leven ingrijpend zal veranderen. En dát die hun leven ingrijpend verandert, blijkt al meteen in de eerste aflevering.

Daarin maakt Nora Gharib samen met experten Stijn Baert (prof. arbeidseconomie), Ann De Bisschop (wellbeing expert) en Lize Gengler en Frederik Gulinck (jobcoaches bij VDAB) kennis met de 36-jarige Jessica uit Putte. Zij werkt al twee jaar als poetsvrouw, maar wordt door de experten in Blind Gesprongen gematcht met een nieuwe job die ze nóóit had durven denken.

Nora brengt haar geblinddoekt naar haar nieuwe werkgever en doet dat op een wel erg bijzondere manier. In een lijkwagen. Dat heeft alles te maken met de job die de experten voor Jessica hebben uitgekozen.

Na jaren als poetsvrouw te hebben gewerkt maakt Jessica immers te sprong naar een nieuwe job als… begrafenisondernemer. En die werkgever had ze zelf nooit verwacht. “Oh nee, echt… Oh my god… Ik moet even… Dit had ik totaal niet verwacht!”, klinkt het wanneer Jessica de blinddoek afdoet.

Blind Gesprongen, vanavond om 21.55 uur bij VTM.

Lees ook: Nora Gharib laat Jessica en Senne blind springen in nieuwe job

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.