Primeur in Boer Zkt Vrouw

ByMudoo

17 juni 2024
Foto: VTM

In het aankomende zeventiende seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ staat de VTM-kijkers alvast een verrassing te wachten. Het programma kent immers een opmerkelijke primeur nu een oude bekende opnieuw z’n opwachting maakt.

Tien jaar na zijn eerste deelname heeft melkveehouder Ruben Bauwens de vrouw van zijn leven immers nog altijd niet gevonden. Na zijn deelname had hij nog wel twee relaties, maar intussen is de koeienboer alweer vier jaar single. “Ik ben nu echter helemaal klaar voor een nieuwe relatie. Op mijn 34ste voel ik dat het tijd wordt om mij te settelen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Wat voor vrouw hij daarvoor precies zoekt? “Ik heb geen eisen over haar leeftijd. Is ze jonger dan ik, even oud, heeft ze kinderen: ik sta voor alles open. Dat was tien jaar geleden wel anders”, zegt Ruben. Het enige wat ik van een vrouw verwacht, is dat ze me steunt. Dat ze begrip heeft voor het onregelmatige boerenleven en niet klaagt wanneer ik plots weg moet omdat een koe gaat bevallen. Daar liep het soms mis in mijn vorige relaties”, vertelt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo