Q-dj Matthias Vandenbulcke positief getest op corona

© DPG MEDIA© DPG MEDIA© DPG MEDIA

Het coronavirus verspreidt zich sneller dan ooit. Qmusic-dj Matthias Vandenbulcke is positief getest op Covid-19. Hij heeft een test laten afnemen nadat hij enkele symptomen van het virus begon te vertonen afgelopen zondag.

Matthias stelt het gelukkig goed en zit nu thuis in quarantaine. In een boodschap op zijn Instagram verhaal roept hij dan ook op tot het volgen van de regels rond corona. Veel beterschap, Matthias!

Matthias raakte niet besmet op de werkvloer. Qmusic blijft alle maatregelen strikt naleven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.