Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee worden 5 dagen lang vastgeketend tijdens De Ketting

Maarten & Dorothee - © DPG MediaMaarten & Dorothee - © DPG MediaMaarten & Dorothee - © DPG Media

Vanaf maandag 25 april zullen Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe 5 dagen onafscheidelijk zijn tijdens De Ketting. Hiermee organiseert Qmusic de meest extreme teambuilding ooit en niemand minder dan Gert Verhulst bewaart de sleutel van de ketting…

Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zijn als collega’s en goede vrienden al meer dan 10 jaar onafscheidelijk en dat mag nu ook letterlijk genomen worden. Met de ketting organiseert Qmusic de meest extreme teambuilding ooit waarbij Maarten en Dorothee 5 dagen lang 24 uur op 24 uur aan elkaar zullen vastgeketend zijn.

In de ochtendshow van maandag 25 april zullen Maarten en Dorothee plechtig aan elkaar vastgeketend worden door sleutelbewaarder Gert Verhulst. Vanaf dan vullen ze hun dag met activiteiten die door de luisteraar gekozen zijn via de Qmusic-app. Tijdens die 5 dagen krijgen ze ook een eigen stekje waar ze alles moeten samendoen. Van samen koken en naar het toilet gaan tot samen douchen en slapen. Elk moment van de dag vertoeven ze in elkaars gezelschap. Kennen Maarten en Dorothee elkaar na al die jaren door en door of leren ze elkaar nu pas écht kennen?

We zijn intussen al 10 jaar collega’s en werken al een lange tijd dag in dag uit samen. Met een traditionele teambuilding gaan we elkaar dus niet beter leren kennen. Al is deze wel heel extreem (lacht). We ‘vitten’ zelfs zonder ketting al op elkaar, dus ik hoop dat we ons niet gaan doodergeren en dat onze ochtendshow na deze teambuilding nog bestaat (lacht). Over de gezamenlijke toiletbezoekjes ben ik iets minder enthousiast. Hoe we dat gaan aanpakken moeten we zelf nog ontdekken, samen met de luisteraar, die ons op de voet kan volgen.” 

Dorothee Dauwe

Kennen wij elkaar al door en door of komen we nog nieuwe dingen over elkaar te weten? Spendeert Dorothee echt zoveel tijd in de badkamer ‘s ochtends? En hoe ga ik me dan bezighouden? De gaatjes in onze agenda zullen gevuld worden met activiteiten die onze luisteraars mogen kiezen. Ik hoop dat ze niet té creatief zijn als ze hun ideeën doorsturen. ‘T Is een gemengd gevoel. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen, maar ik kan ook niet wachten om ermee te stoppen (lacht).

Maarten Vancoillie

De Ketting, van maandag 25 april 2022 tot en met vrijdag 29 april 2022 in de ochtendshow van 6.00 uur tot 10.00 uur en doorlopend op Qmusic.be, in de Q-app en op de social media kanalen van Qmusic.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.