Quantcast
Radio

Radio 2 onderzoekt de hele zomer lang mysteries

De zomer staat bij Radio 2 volledig in het teken van mysteries. Tijdens de maanden juli en augustus onderzoekt de zender onopgeloste raadsels, verhalen en vreemde gebeurtenissen doorheen Vlaanderen en Brussel. Meespeuren kan elke dag in Start je dag, met aan het einde van de week een opheldering door Britt Van Marsenille in de Radio 2 Mysteries-podcast.

Ontdek hieronder het mysterie-aanbod van Radio 2:

Geheimzinnige verhalen

Elke provincie heeft geheimzinnige verhalen die vragen oproepen en Radio 2 probeert opzoek te gaan naar het antwoord. Elke week richten de regionale redacties van Radio 2 in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen zich op een bepaald mysterie in hun provincie.

De zoektocht is te horen in het regionale programma Start je dag en tijdens de middag. Daarnaast kan er ook worden meegespeurd via de Radio 2-app. Aan het einde van elke week zorgen Britt Van Marsenille en haar mysteriejagers voor opheldering van de lokale mysteries in de Radio 2 Mysteries-podcast.

Radio 2 Mysteries, vanaf maandag 5 juli elke dag van 6.00 tot 8.00 uur en van 12.00 tot 13.00 uur op Radio 2, via de Radio 2-app en radio2.be.

Meer podcasts

Naast de Mysteries-podcast zijn er ook nog andere podcasts van Radio 2. Ontdek hieronder het aanbod podcast:

’t Koekoeksnest

’t Koekoeksnest is een radiosoap uit de jaren 90. Vanaf vrijdag 2 juli zijn er wekelijks vijf nieuwe afleveringen te beluisteren via de Radio 2-app.

De Rotonde

De 230ste gast van de Rotonde was Christel Van Dyck zelf. Zij liet zich afgelopen zondag interviewen door Xavier Taveirne. De podcast is te beluisteren in de Radio 2-app. Daarnaast zijn de verschillende gesprekken doorheen de jaren heen ook te (her) beluisteren.

De Radio 2 Prikcast

In De Prikcast neemt Radio 2 iedereen mee achter de schermen van het vaccinatiecentrum. Gedurende een kwartier licht de podcast een tip van de sluier op van wat er echt gebeurt achter alle deuren in het vaccinatiecentrum.

De Zomers van…

Kim Debrie duikt deze zomer wekelijks in het vakantiegeheugen van een bekende Vlaming in De Zomers van… “Aan welke zomer heeft Steven Van Gucht mooie herinneringen? Wat houdt een ideale vakantie in voor Elke Clijsters en hoe ziet de zomer van Gert Verhulst er dit jaar uit?” Het antwoord is elke zondagochtend te horen op de radio en te (her)beluisteren in de podcast.

Wereldhits van bij ons

In Wereldhits van bij ons vertellen artiesten zelf over hun internationale successen. Het programma geeft een unieke, muzikale blik achter de schermen. Volgende artiesten praten over hun hits: Axelle Red over Sensualité, Adamo over Tombe La Neige en Soulsister over The Way to Your Heart.

Toon meer

Gerelateerde berichten