Rapper Glints doet intrede in De Slimste Mens ter Wereld

Rapper Glints in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumRapper Glints in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumRapper Glints in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

Vanavond is de Antwerpse Glints de nieuwe kandidaat in De Slimste Mens Ter Wereld. Hij neemt geen blad voor de mond: “Ik stond naakt onder douche toen ze belden om in te vallen.”

De Antwerpse rapper Glints werd opgebeld om in te vallen in De Slimste Mens Ter Wereld. Heeft hij daardoor meer stress en denkt hij dat hij de Slimste Mens kan worden? We kennen het antwoord in een nieuwe aflevering van De Slimste Mens Ter Wereld.

Ook juryleden Jan Jaap van der Wal & Herman Brusselmans nemen geen blad voor de mond :

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Lees ook: De Slimste Mens ter Wereld: dit is het beste uit aflevering 19

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.