Sanne waarschuwt Fabrizio voor andere dames in De Bachelor

Fabrizio en Sanne in De Bachelor - © SBS BelgiumFabrizio en Sanne in De Bachelor - © SBS BelgiumDe Bachelor

Wie het hart van Fabrizio wil stelen, zal er zijn familie moeten bijnemen. Deze week reist hij in De Bachelor met twee dames naar zijn roots in het noorden van Griekenland.

Daar zal zijn favoriete tante hen met open armen ontvangen. Ze wikt en weegt de twee meisjes en zal goede raad geven aan haar neefje Fabrizio.

De spanning in het huis begint hoog op te lopen. Wanneer Sanne opnieuw een date kan scoren met Fabrizio in een gezellig restaurant, maakt ze van de gelegenheid gebruik om hem te waarschuwen voor enkele andere dames.

“Ik kom er steeds meer achter dat er veel dingen gezegd worden door de meisjes, totaal uit de context.”

Sanne

De Bachelor, woensdag 30 maart 2022 om 20.40 uur op Play4 en GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.