Sarah Puttemans, vriendin Viktor Verhulst: “Niemand geloofde dat”

ByLisa Paulussen

26 augustus 2023

Binnenkort start op Play4 het programma ‘Celebrity Master-Chef Vlaandere’, een programma waarin bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen en de lekkerste gerechten zullen moeten bereiden. Nu moet je weten dat influencer Sarah Puttemans, die tevens de vriendin van Viktor Verhulst is, niet echt een keukenpiet is. “Niemand geloofde dat ik kon koken”, vertelt Sarah dit weekend in Het Belang van Limburg.

Nu, zelf was Sarah blijkbaar ook niet echt overtuigd van haar kookkunsten, in de weekendkrant vertelt zij een spoedcursus koken en keukentechnieken gevolgd te hebben voor de opnames van het tv-programma van start gingen.

Hoe Sarah en de andere bekende mensen het er vanaf brengen? Dat zie je binnenkort op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.