Met drie nieuwe gezichten, negen nieuwe programmatitels en nog meer sterkhouders zet SBS in 2019 verder in op groei met de zenders VIJF, VIER en ZES.

© SBS Belgium

De zendergroep wil het historische marktaandeel van 20,1% in 2018 opnieuw overtreffen.Ter vergelijking: in 2017 haalde SBS 19,3% en in 2016 17,9%.

Viktor Verhulst maakt tegen de zomer bij SBS zijn schermdebuut met de vernieuwende en interactieve dagelijkse realitysoap Love Island, vaste waarde Frances Lefebure verrast op VIER met sterke verhalen over jonge mensen die domweg veel te vroeg om het leven kwamen in Forever Young, terwijl nieuwkomers Dina Tersago en Evi Hanssen Blind Gekocht en Help, mijn borsten staan online! bij SBS lanceren tussen de vele bewezen successen van Gert Verhulst, James Cooke, Pedro Elias, Gilles Decoster, Jani Kazaltzis, Evy Gruyaert, Axel Daeseleire, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Erik Van Looy, Wim Opbrouck, Bartel Van Riet, Bart Raes, Joris Brys,  Gilles Van Bouwel, Eric Goens en Peter Boeckx. VIER breidt het fictie-aanbod uit met De Dag naast nieuwe seizoenen van Callboys, Gent-West en Auwch.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.