Sergio: “Dan verandert er niets”

ByMudoo

28 juni 2024
Sergio Quisquater - © DPG MediaSergio Quisquater - © DPG MediaSergio Quisquater - © DPG Media

Ook deze zomer zijn de plekjes in ‘Tien Om Te Zien’ en ‘Zomerhit’ weer o zo beperkt. Dennie Damaro, al 35 jaar gepokt en gemazeld in de Vlaamse showbizz, riep daarom ‘De Muziekshow’ in het leven.

“‘De Muziekshow’ moet een alternatief worden voor artiesten die uit de boot vallen, grote namen én minder bekende artiesten”, legt hij uit aan Dag Allemaal. “Of het zal aanslaan? De eerste opnamen zijn gemaakt, maar een tv-zender is er nog niet.” “Ik weet dat veel collega’s hiervoor hun neus ophalen, maar ik niet”, zegt Sergio Quisquater, één van de artiesten die aantreedt in de eerste ‘Muziekshow’. 

“Ik ben een revolutionair, ik ben er graag vanaf het begin bij”, zegt hij. “Garantie op succes is er niet, maar als je niet probeert door de muren te breken, zal het ook niet lukken. En tuurlijk wil ik ook een uitnodiging voor ‘Tien Om Te Zien’ of ‘Zomerhit’. Als je veel tijd steekt in je muziek, hoop je dat daar ook iets mee gebeurt”, zegt hij. “Maar ik heb voor mezelf beslist dat ik gewoon doe wat ik graag doe. Draaien ze het op de radio en komt het op televisie, prima. Zo niet, ook prima.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo