Sergio Quisquater maakt zich boos in Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS - © DPG MediaEchte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS - © DPG MediaEchte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS ,Liandra Sadzo, Lisa Gerlo

De nieuwe week van De Buurtpolitie VIPS start met heel wat pech voor influencerkoppel Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx. Doorheen de week komen er nog enkele bekende Vlamingen op het pad van het politiecorps uit De Buurtpolitie.

Op maandag 7 februari 2022 schakelt Steffi de hulp van inspecteurs Emma (Lisa Gerlo) en Louise (Liandra Sadzo) in, nadat haar smartphone gestolen werd. Op dinsdag 8 februari 2022 zit haar vriend Gerben dan weer in het politiekantoor nadat hij slachtoffer werd van een hacker.

Politieagenten krijgen jammer genoeg vaak met geweld te maken. Op woensdag 9 februari 2022 komt zanger Christoff het korps interviewen voor een campagne om geweld tegen de politie aan te kaarten.

Op donderdag 10 februari 2022 brengt de commissaris (Willy Herremans) een kinderdroom in vervulling door een jongetje dat slachtoffer werd van een ongeval een mooie dag bij de politie te bezorgen. Commissaris Berckmans wordt bijgestaan door Sergio Quisquater, die als zijn vrolijke zelf de clown uithangt en het ene na het andere mopje uit zijn mouw schudt. Tot het voor Sergio plots heel serieus wordt… 

Voor zanger Gers Pardoel eindigt de week op vrijdag 11 februari 2022 in mineur. Er werd ingebroken in zijn wagen. Hij schakelt de hulp van De Buurtpolitie in om de daders te vatten. 

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM en VTM GO.

Lees ook: Junior Planckaert helpt dakloze in De Buurtpolitie VIPS

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.