Beeld ter illustratie - © Armin Rimoldi / PexelsBeeld ter illustratie - © Armin Rimoldi / PexelsBeeld ter illustratie, Srafste Stem Onder De Douche

De 15-jarige Stella uit Ieper wint de zangwedstrijd ‘Strafste Stem Onder De Douche’ van Qmusic. Juryleden Bart Cannaerts, Miguel Wiels en Olivia kozen haar als de beste stem onder de douche. Naast de titel wint ze ook een badkamer ter waarde van 15.000 euro.

Vijf finalisten gingen de strijd aan voor de Strafste Stem Onder De Douche bij Maarten & Dorothee, maar het was de 15-jarige Stella die de jury het meest kon overtuigen met haar breekbare stem in een knotsgekke finale. Zelfs met een haardroger in haar gezicht en een tandenborstel in de mond bracht Stella een sterke versie van It’s Raining Men. In de finale battle zong ze de 17-jarige Chinouk naar huis met Easy On Me van Adele.

De badkamer is voor mijn ouders. Maar die zijn gescheiden, dus ik zal ze elk een deel moeten geven. De ene een WC, de andere een douche.” 

Stella 15 uit Ieper

Bekijk hieronder de dolle douche ronde:

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.