Stephanie Planckaert kan passie van haar man niet delen

Foto: VTM

In ‘Château Planckaert’, dat binnenkort al aan zijn vijfde seizoen start op VRT 1, heeft kijkend Vlaanderen al kunnen zien wat voor harde werker Christopher – de man van dochter Stephanie is. Gelukkig heeft hij naast zijn drukke professionele bezigheden nog de nodige tijd vrij om aan andere passies te spenderen.

Zo gaat Christopher ook graag sportieve uitdagingen aan, vertelt hij in Dag Allemaal: “Twee jaar geleden liep ik mijn eerste marathon en vorig jaar ben ik begonnen met ultralopen. Op 15 juni doe ik zo mee aan de trail Godefroy in Bouillon, een loopwedstrijd van 104 km. Ik train er dagelijks voor, let extra op mijn voeding en neem voldoende rust”, zegt Christopher.

“Jammer genoeg kan ik mijn nieuwe passie niet met Stephanie delen”, vervolgt Christopher met enige spijt in z’n stem. “Ze kampt immers met rugproblemen. Maar ze supportert wél met plezier aan de zijlijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.