Quantcast
Televisie

Sterrenchef Sergio Herman vertelt hoe corona zijn leven beïnvloedde in ‘Telefacts NU’

‘Telefacts NU’ volgde enkele restaurantuitbaters tijdens de coronapandemie, waaronder sterrenchef Sergio Herman. Hij vertelt openlijk over hoe de coronapandemie zijn werk-en privéleven heeft beïnvloed.

Een jaar geleden besliste de regering om de horeca te sluiten. Na een korte heropening in de zomer, moesten restaurants en cafés vanaf oktober opnieuw onherroepelijk dicht. Het werd een rampjaar voor de sector, alsook voor sterrenchef Sergio Herman. Naast de sluiting van zijn restaurant strandde ook zijn huwelijk met Ellemieke Vermolen.

“Ik heb helemaal niets verdiend afgelopen jaar. Mensen zeggen nogal snel: ‘Sergio zit er warmpjes in, die voelt dat niet.’ Maar ook voor mij was dit een kwestie van overleven. Ik hààt die coronamodus. Nu moet je net gas geven! Ik ben meer aan mezelf gaan denken, en dat wil ik nog veel meer doen in de toekomst. Enkel nog aan jezelf denken en leuke dingen doen.”

Sergio Herman

Bekijk hieronder de preview uit de aflevering:

‘Telefefacts NU’: ‘De Horeca vecht terug: Overleven in coronatijden’, donderdag 25 februari 2021 om 21.55 uur bij VTM en op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten