Steven Van Herreweghe was een laatbloeier

Foto: Peter De Smedt

In zijn tienerjaren bleef Steven Van Herreweghe fysiek gezien lange tijd echt een jongetje. Zijn groeischeut liet enige jaren op zich wachten, waardoor hij er jonger uitzag dan zijn eigenlijke leeftijd. Dit maakte dat meisjes amper tot geen interesse in hem toonden.

“Ik had wel enkele vriendinnen in de klas die me alles toevertrouwden, maar wat was ik daarmee”, vertelt Steven in Story. “Pas op m’n achttiende had ik een relatie die naam waardig. Al was het toen wel meteen echt serieus”, vervolgt hij.

“Ik ben een romanticus. Verliefd zijn is echt ‘serious business’ voor mij. Brieven schrijven van enkele pagina’s lang, zelf cassettes voor haar opnemen met passende muziek… Pas later heb ik ontdekt hoe dat werkt, een meisje versieren”, zegt hij. “Ik ben wel blij dat ik daar mijn tijd voor heb genomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.